tisdag 28 januari 2014

What is internet marketing?

Det finns många olika metoder att sälja och marknadsföra produkter. Ett sätt är att till exempel genom en webbsida göra reklam på dina produkter. På en webbsida kan du ha stora banners där du har till exempel en bild på din produkt så alla ser den. Du kan även ha en blogg där du regelbundet skriver om dina produkter och lägger till bilder på dem.

Om du inte vill göra en webbsida, kan du välja att marknadsföra dina produkter via social media eller via e-mail. I Facebook kan du göra ett evenemang och bjuda in så många vänner du vill, och de kan också bjuda in sina vänner. Det är ett bra sätt då ordet sprids väldigt snabbt. Om du har Twitter kan du också uppdatera den med regelbunden information om dina produkter, där kan också alla se det. Det som kanske tar längst tid, men också är effektivt, är att skicka e-mail. Då kan du själv välja vem som får reklamen, och skriva vad du vill om produkterna.


Marknadsföring på internet är ett bra val, då de flesta människor använder internet dagligen och det finns en stor chans att många ser dina reklamer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar